Cautare

61674 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stiri din 31 04 2010" (5.39 secunde)
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph. ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
Denuntul a fost prezentat in emisiunea Sinteza zilei din 20 mai 2018, la postul Antena 3, si o acuza pe Viorica Dancila ca a intrat in contact cu o putere straina, lasand sa se inteleaga ca Israelul, in ciuda tratatatelor si acordurilor bilaterale pe care le-a semnat de-a lungul timpului cu tara noastra, este considerata o putere ostila Romaniei.
Sunt zeci de pasageri, in acest moment, ai unui zbor Sevilla-Bucuresti, care acuza ca au fost pur si simplu abandonati pe aeroportul din Sibiu. Aeronava a fost nevoita sa aterizeze acolo din cauza furtunii din capitala iar oamenii spun ca nu au primit niciun fel de informatii.
Un barbat dintr-o localitate din Bistrita Nasaud a fost snopit in bataie cu matura de sotia sa. Femeia si-ar fi iesit din fire cand a vazut ca barbatul hranea animalele din gospodarie, fara sa o anunte acest lucru.
Un preot oficiaza un parastas chiar intr-una din salile de clasa ale unei scoli din Timisoara. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Pensiile nu vor fi marite pentru ca nu sunt fonduri, spun surse guvernamentale, si nu s-a pus problema majorarii veniturilor pensionarilor din septembrie. Varianta cu bani din PNRR pentru marirea pensiilor cade si ea, din perspectiva liberalilor, care folosesc cuvinte grele:
Pompierii din cadrul ISU Bucuresti - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o hala in care se afla materiale din lemn si utilaje, in localitatea Pantelimon.
Rusia a recunoscut ca a pierdut teritorii din zonele anexate ilegal. Dupa succesul ofensivei Ucrainene din regiunea Harkov, armata ucraineana a strapuns liniile de aparare rusesti si in sud, spre Herson Citeste tot articolul ?
Peste o suta de oameni au protestat in fata Spitalului Judetean din Galati, dupa ce doi pacienti au venit pe picioarele lor la spital, insa au murit din cauza unor nereguli grave. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Doar 26% din romani ar ramane in tara ca sa o apere Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Covrigi cu viermi, la punga, intr-un hipermarket din Galati. ... https://www.antena3.ro/v/654335 Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
Un fost sef al Politiei Rutiere din Romania a tras un semnal de alarma cu privire la incidentele dramatice petrecute in primele trei zile ale anului. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Un accident nefericit a avut loc intr-o scoala din Iasi. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Ministrul a exclus o interventie a Romaniei in conflictul din Ucraina. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Cresterea pensiilor si a alocatiilor este din nou motiv de scandal in Parlament. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Repetitii generale pentru 1 decembrie la Constanta, 16 detasamente de militari romani, dar si unul de militari straini adusi de la baza Mihail Cogalniceanu, baza NATO, vor participa la repetitia pentru ziua nationala. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
google-analytics.com